Har du brug for en Revisor i Hvidovre?

Mangler du en revisor eller en bogholder? Vi har i mere end 30 år hjulpet store som små virksomheder og selskaber med deres regnskab, inden for et væld af brancher.

Er det tid til en ny revisor?

Så kom forbi til en uforpligtende snak på vores kontor, vi giver kaffen.

Kontakt os i dag for et tilbud

Opgave

Firma form

5 + 12 =

Har du problemer med regnskaberne, eller har du brug for at fokusere på andet end økonomien? Revisionsfirmaet Gutfelt hjælper med alt indenfor regnskab og revision i Hvidovre.

For mange anparts- og aktieselskaber er det lovpligtigt at få foretaget revision hvert år. Mange foreninger har sågar indskrevet krav om revision i deres vedtægter.

Om Revisionsfirmaet Gutfelt A/S, din revisor i Hvidovre

Vi vægter højt både at have en professionel tilgang til revision, samtidig med at vi bibeholder et personligt kendskab til alle vores klienter. På denne måde mener vi, at vi kan opnå et godt samarbejde, der heraf giver det bedste udbytte for alle parter. 

I over 25 år har Revisionsfirmaet Gutfelt hjulpet virksomheder på Amager og i Storkøbenhavn. Vi er et revisionsfirma med kontor i Kastrup, hvorfra vi assisterer både små og store klienter med revision, bogholderi og økonomisk rådgivning. Vi ser ingen opgaver som for små, og ingen opgaver for store.

Hvad siger vores klienter?

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser.

Vores ydelser

Hvis du har brug for en statsautoriseret eller registreret revisor i Hvidovre, kan vi hjælpe dig. Vi ser det som vores job at gøre dit regnskab og din revision lettere, og derfor kan vi yde assistance på præcis den måde, du har brug for.

Det betyder, at de fleste af vores ydelser både tilbydes som assistance, hvor I selv varetager en del af arbejdet, og som fuld ydelse, hvor vi tager kontrol over hele processen.

Vi yder blandt andet hjælp til:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Årsrapportering
  • Lønregnskaber
  • Regnskaber
  • Revision

Revision

Om I er en mindre familieejet virksomhed, et anpartsselskab eller et stort aktieselskab kan vi hjælpe jer med revision. Vi hjælper også alle typer foreninger.

Vi udfører både lovpligtig og vedtægtsbestemt revision. 

Blandt vores ydelser indenfor revision finder du blandt andet erklæringer på regnskaber, revisionserklæring til særlige situationer og meget andet. 

 Desuden har vi erfaring indenfor et væld af brancher, så vi kan hjælpe dig,  hvad enten du er en detailhandels-virksomhed, andelsboligforening, mindre industri-virksomhed eller en lægeklinik. Har du brug for en statsautoriseret eller registreret revisor i Hvidovre, så kontakt os i dag.

Økonomisk rådgivning

Det er ikke altid, at vores klienter har brug for praktisk revision. Derfor tilbyder vi også økonomisk assistance i form af rådgivning, da vi ved, at vi besidder store faglige kompetencer inden for optimering og økonomi – og dem deler vi med glæde ud af.

Vi tilbyder derfor rådgivning om blandt andet finansiering, budgettering, fusion og spaltning samt frasalg af aktiviteter.

Er du i tvivl, om vi kan assistere dig? Giv os gerne et kald, så kan vi tage en snak om det.

Bogholderi

Hvis du lader os varetage dit bogholderi kan du fokusere på den daglige drift i din virksomhed, i stedet for at bruge tid på løn, moms, bogføring og diverse indberetninger. Sådan kan du bruge al din tid på vækst og drift i virksomheden. Det du er bedst til..

Med mere end 25 års erfaring indenfor bogføring kan vores team af eksperter sikre dig rettidig bogføring i høj professionel kvalitet.

Det hele starter med en uforpligtende samtale, og slutter med at du får tid til at fokusere på dine kerneydelser.