Har du brug for en Revisor i København?

Mangler du en revisor eller en bogholder? Vi har i mere end 30 år hjulpet store som små virksomheder og selskaber med deres regnskab, inden for et væld af brancher.

Er det tid til en ny revisor?

Så kom forbi til en uforpligtende snak på vores kontor, vi giver kaffen.

Kontakt os i dag for et tilbud

Opgave

Firma form

4 + 2 =

Revisionsfirmaet Gutfelt er din revisor i København. Vi tager os af revisionsarbejdet, så du kan tage dig af dine kerneydelser i stedet.

I Danmark er det lovpligtigt for mange anparts- og aktieselskaber at få foretaget årlig revision, og flere foreninger har sågar indskrevet revisionskrav i deres vedtægter.

Vi er et revisionsfirma med kontor i Kastrup, hvorfra vi assisterer både små og store klienter med revision, bogholderi og økonomisk rådgivning.

Ingen opgaver er for små til at vi ser dem som relevante, og ingen opgaver er så store at vi finder dem uoverskuelige.

Vores kerneydelser tager sig af dine kerneydelser

Hvis du har brug for en statsautoriseretrevisor i København, kan vi hjælpe dig. Vi ser det som vores opgave at gøre din revision lettere, derfor kan vi yde assistance på præcis den måde du har brug for.

Det betyder at de fleste af vores ydelser både kommer som fuld ydelse, og som assistance til at I selv varetager en del af arbejdet.

Vi yder blandt andet hjælp til:

 • Bogføring
 • Budgettering
 • Køb og salg af virksomheder
 • Lønregnskaber
 • Momsopgørelser
 • Regnskaber
 • Revision
 • Selskabsetablering
 • Selvangivelser
 • Skattesagsbehandling
 • Økonomisk rådgivning

Hvad siger vores klienter?

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser.

Vores ydelser

Hvis du har brug for en statsautoriseret eller registreret revisor i Hvidovre, kan vi hjælpe dig. Vi ser det som vores job at gøre dit regnskab og din revision lettere, og derfor kan vi yde assistance på præcis den måde, du har brug for.

Det betyder, at de fleste af vores ydelser både tilbydes som assistance, hvor I selv varetager en del af arbejdet, og som fuld ydelse, hvor vi tager kontrol over hele processen.

Vi yder blandt andet hjælp til:

 • Bogføring
 • Budgettering
 • Årsrapportering
 • Lønregnskaber
 • Regnskaber
 • Revision

Revision i København

Vi leverer revision til alle typer selskaber, lige fra små familieejede virksomheder, til aktieselskaber, anpartsselskaber og alle typer foreninger.

Vi udfører både lovpligtig og vedtægtsbestemt revision.

Blandt vores ydelser indenfor revision finder du alt fra erklæringer på regnskaber, erklæring om udvidet gennemgang og due diligence.

Desuden har vi erfaring indenfor et væld af brancher, så vi kan hjælpe hvad enten du er tandlæge, andelsboligforening, håndværker eller læge. Hvis du har brug for en registreret revisor i København, så tag kontakt til os.

Økonomisk rådgivning i København

Det er ikke altid praktisk revision du har brug for, og derfor tilbyder vi også økonomisk assistance, da vi er i besiddelse af store faglige kompetencer indenfor revision og økonomi, og dem deler vi gerne ud af.

Derfor tilbyder vi blandt andet rådgivning ved virksomhedsetablering, finansiering, budgettering, fusion og spaltning og tilkøb og frasalg af aktiviteter.

Bogholderi i København

Hvis du får andre til at tage sig af bogholderiet kan du fokusere på driften i stedet for på løn, moms og indberetning. Du kan udvide din forretning i stedet for at tage dig af det administrative fodarbejde, og du sparer tid og penge.

Med mere end 25 års erfaring indenfor bogføring kan vores team af eksperter sikre dig rettidig bogføring i høj kvalitet.

Det hele starter med en uforpligtende samtale, og slutter med at du får tid til at fokusere på dine kerneydelser.

Vi er din revisor i København

Vi har en professionel tilgang, samtidig med at vi bibeholder et personligt kendskab til vores klienter. Det mener vi er den bedste måde at opnå et godt samarbejde, der giver det optimale udbytte for alle parter.

Siden 1990 har vi været din revisor på Amager, ja faktisk er vi din revisor i hele København. Vi er en aktiv del af det lokale miljø, og det betyder også at du kan se teksten Revisionsfirmaet Gutfelt A/S trykt på mangt en sportstrøje, da vi sponsorerer flere lokale idrætsforeninger.