Er din store drøm at udfolde dit talent med tal og omsætte regnskaber til gode råd? Så er det måske netop dig, vi leder efter.

Om Jobbet

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S søger vi netop nu en ny trainee til tiltrædelse hurtigst muligt. Gennem et traineeforløb hos os tilbyder vi dig en tid, hvor du sammen med resten af traineeholdet og dine andre kollegaer, får de bedst mulige rammer for at udvikle dit talent og skabe din karriere.

Vi betaler for din videreuddannelse, og sørger samtidig for, at du får kombineret teori med praksis.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne klienter.

Om os

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har 30 år bag sig og har igennem alle årene sat en stor ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet og at vores klienter naturligvis får den bedste service. Vi forventer ligeledes, at du stræber efter det samme. Teamet består af 15 kollegaer i alle aldre, hvor der kommunikeres i en uformel tone. Eftersom vi stræber efter at møde vores klienter i øjenhøjde, har vi heller ingen bestemte forventninger til dresscode, så længe dette opfyldes.

Om dig

Vær opmærksom på at vi forventer du som minimum har bestået HHX, STX, finansøkonom- eller tilsvarende uddannelse.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om forløbet er du velkommen til at kontakte Andreas Dyrbøl direkte på telefon 32 46 40 10 eller mail ad@gutfelt.com.

Lyder ovenstående som et match på dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning & CV der skal sendes til ad@gutfelt.com.