Erfaren revisor til Revisionsfirmaet Gutfelt A/S, Amager

Til yderst spændende, selvstændigt samt alsidig stilling hos Revisionsfirmaet Gutfelt A/S

Om Jobbet:

Du får selvstændigt ansvaret for egen kundeportefølje, der kan spænde fra små erhvervsdrivende til koncerner i mellemstørrelsen, hvor opgaverne defineres inden for et eller flere af de følgende ansvarsområder; udarbejdelse af periodeopgørelser, årsrapporter, indkomst- og formueopgørelser, budgetter, revision samt rådgivningsopgaver inden for skat og økonomi. Opgaverne afstemmer vi med dine ønsker og kvalifikationer.

Om dig:

Det er afgørende for din succes i jobbet, at du er troværdig, tillidsvækkende og kvalitetsbevidst, ligesom du helt naturligt engagerer dig i dine klienters opgaver og udfordringer.

Det forventes, at du har indgående erfaring med praktisk revision og opererer på et godt fagligt niveau. Du er yderst struktureret, planlægger og organiserer med stort overblik, og du yder gerne en ekstra indsats i perioder med stor travlhed.

Fagligt har du en relevant længerevarende økonomisk uddannelse eks. cand.merc., cand.merc.aud. eller HD(R) - og indgående kendskab og dokumenteret erfaring med revision, regnskab, afstemning og bogføring. Alternativt har du via flere års relevant erhvervserfaring opnået de kompetencer, der er nødvendige i et velfungerende revisionsfirma, og kan sidestilles med en videregående uddannelse.

Du har generelt gode IT kompetencer, bruger Office pakken ubesværet og er en haj til Excel, C5 og Magnus revision/årsafslutning.

Herudover er du:

  • God til at kommunikere og give konstruktiv feedback

  • En god samarbejdspartner, der er med til at skabe sammenhold og god stemning

  • Robust - og samtidig lydhør og fleksibel

Vi tilbyder:

  • Et afvekslende og yderst selvstændigt job.

  • En stilling med ansvar og indflydelse i en sund og moderne virksomhed.

  • Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

  • Gode udviklingsmuligheder og en høj grad af fleksibilitet.

Stillingen er på 37 timer/ugen - ønskes en kortere arbejdsuge er det også muligt.


Om os:

Gutfelt A/S er det største Amagerbaserede revisionsfirma og har i 2015 eksisteret i 25 år. Vi er et team på 20 medarbejdere, der med vores solide faglige kompetencer dækker alle områder af moderne forretningsøkonomi.

Vi er pro-aktive sparringspartnere for vores klienter og den personlige kontakt er i højsædet.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives i hverdagen og med en uformel omgangstone.

Vi er altid opdaterede på den nyeste viden, så der er gode udviklingsmuligheder for dig.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrerende Direktør Lennart Gutfelt på telefon: 32 52 23 53

Ansøgning:

Send os en kortfattet ansøgning og CV via mail til lg@gutfelt.com

Vi vil opfordre dig til at søge hurtigst muligt, hvis denne stilling fanger din interesse. Når vi vurdere, at vi har tilstrækkeligt antal egnede kandidater, tage jobannoncen ned.

Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale.