Revisionsfirmaet Gutfelt A/S

Siden 1990

Din proaktive sparringspartner

Vi er ikke bare det største revisionsfirma på Amager, men vi har også mere end 25 års erfaring.

Vores faste rådgivningsteam har viden og erfaring inden for stort set alle brancher. Vores team støtter op om entreprenørskab med solide, faglige kompetencer, så du kan skabe vækst og nå dine mål.

Vi er din proaktive sparringspartner, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning.

Professionel, men personlig

Vores professionelle og dog personlige relation til dig er fundamentet for et trygt, godt og langvarigt samarbejde.

Vi tager aktivt del i det lokale foreningsliv. Det betyder bl.a., at Revisionsfirmaet Gutfelt A/S er repræsenteret i en række erhvervsforeninger og sponsorerer adskillige lokale idrætsklubber.

Stærke relationer skabes gennem traditioner, tillid og netværk.

Din internationale medspiller

I 2010 blev vi som det eneste danske revisionsfirma optaget som medlem af den internationale revisor-sammenslutning, INPACT.

INPACT er et fagligt samarbejde mellem uafhængige revisionsfirmaer i hele verden – faktisk er INPACT den 15. største revisorsammenslutning i verden.

Vores medlemskab i INPACT betyder, at vi nu også er i stand til at bistå i alle spørgsmål af udenlandsk interesse.

Din revisor Amager og København

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har siden 1990 haft stor glæde af, at hjælpe virksomheder på Amager og i hele København. Vi er store fortalere for, at støtte det lokale miljø, og prøver derfor, så vidt som muligt, at støtte så mange projekter som muligt. Vi er din revisor i København, og kan hjælpe dig med både revision, økonomisk rådgivning og bogholderi i København.