Har du brug for en Bogholder i København?

Mangler du en revisor eller en bogholder? Vi har i mere end 30 år hjulpet store som små virksomheder og selskaber med deres regnskab, inden for et væld af brancher.

Er det tid til en ny revisor?

Så kom forbi til en uforpligtende snak på vores kontor, vi giver kaffen.

Kontakt os i dag for et tilbud

Opgave

Firma form

13 + 10 =Bogholder København

Bogholder i København

Mangler du en bogholder i Københavnsområdet? Kom forbi til en uforpligtende snak på vores kontor, vi giver kaffen.

 Bogholder København

Navn


Revisionsfirmaet Gutfelt A/S er din bogholder og revisor i Københavnsområdet. Vi tager os af revisions-, rådgivnings og bogholderiarbejdet, så du kan tage dig af din virksomhed.

Det er lovpligtigt for mange anparts- og aktieselskaber i Danmark, at få foretaget årlig revision, og mange foreninger har det endda indskrevet i deres vedtægter.

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S er et firma med mere end 25 års erfaring. Fra vores kontor i Kastrup hjælper vi både små og store kunder med virksomheders regnskab – det indebærer både revision, økonomisk rådgivning og bogholderi.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores klienter, både store og små. Ingen opgave er for stor til, at vi finder den uoverskuelig, og ingen opgave er for lille til, at vi ikke finder den vigtig.

Vores ydelser og ekspertiser

Hvis du har brug for en statsautoriseret eller registreret revisor i København, kan vi hjælpe dig. Vi ser det som vores opgave, at tage revisorbyrden af dine skuldre. Derfor går vi meget op i at yde præcis den assistance, som du har brug for.

De fleste af vores ydelser tilbydes derfor både som en totalpakke, hvor vi gør al arbejdet, og som assistance, hvor I selv varetager en del af arbejdet.Vi yder blandt andet hjælp til: 

Vi yder blandt andet hjælp til:

 • Bogføring

 • Budgettering

 • Omdannelse af IVS til ApS

 • Lønregnskaber

 • Momsopgørelser

 • Regnskaber

 • Revision

 • Selskabsetablering

 • Selvangivelser

 • Skattesagsbehandling

 • Økonomisk rådgivning

Hvad siger vores klienter?

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser.

Revision

Vi udarbejder regnskaber og udfører både lovpligtig og vedtægtsbaseret revision til alle typer klienter, lige fra små familieejede virksomheder, til aktieselskaber, anpartsselskaber og alle typer foreninger.

Blandt vores ydelser indenfor revision finder du alt fra erklæringer på regnskaber, erklæringer til særlige formål, ad-hoc kontroller og due diligence.

Vi har erfaring inden for en bred vifte af brancher, så vi ved, at vi kan hjælpe dig, om du er fysioterapeut, andelsboligforening, VVS’er eller iværksætter.

Bogholderi

Hvis du får andre til at tage sig af bogholderiet, kan du fokusere på driften i stedet for på løn, moms og indberetning. Du kan udvide din forretning i stedet for at tage dig af det administrative fodarbejde, og du sparer tid og penge.

Ved at outsource dit bogholderi, kan du fokusere på at drive din virksomhed.

Som nævnt, så har Gutfelt A/S mere end 25 års erfaring, og vi er derfor sikre på, at vores team af eksperter kan yde bogholderi assistance af højeste kvalitet.

Det starter med et uforpligtende møde, og slutter af med, at du kan fokusere på driften og væksten af din virksomhed.

Økonomisk rådgivning

Det er ikke altid, at vores klienter har brug for praktisk revision. Derfor tilbyder vi også økonomisk assistance i form af rådgivning, da vi ved, at vi besidder store faglige kompetencer inden for optimering og økonomi – og dem deler vi med glæde ud af.

Vi tilbyder derfor rådgivning om blandt andet finansiering, budgettering, fusion og spaltning samt frasalg af aktiviteter.

Er du i tvivl, om vi kan assistere dig? Giv os gerne et kald, så kan vi tage en snak om det.

Vi er din revisor i København

Vores tilgang til et samarbejde har rødder i professionalisme, blandet med et personligt kendskab til vores klienter. Med denne tilgang mener vi, at det bedste samarbejde bliver opnået, og dermed også det bedste udbytte for alle parter.

Siden 1990 har Revisionsfirmaet Gutfelt A/S være din revisor på Amager, faktisk din revisor i hele København. Som selskab mener vi, at det er vigtigt at være en del af det lokale miljø, hvilket også er gunden til, at du kan se navnet “Revisionsfirmaet Gutfelt A/S” på flere sportstrøjer og rundt omkring i de lokale foreninger.