Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har specialiseret sig i digitalisering af tidskrævende administrative rutiner, så du kan bruge din tid på de ting, du er god til og finder interessante.

Vores pay-off er: ”Overskud til dig”, og det er præcis, hvad vi kan hjælpe dig med.

Overskud af tid og overskud på bundlinjen.

Vi skræddersyr en digital løsning til dig, der både reducerer dit tidsforbrug i bogholderiet og nedsætter din revisorregning.

Nedenfor kan du læse om et udpluk af de løsninger, vi har stor og positiv erfaring med at implementere. Du kan vælge dem alle, eller bare en enkelt. Vi hjælper dig med at finde den, der passer dig bedst.

Pleo

Sammen med Pleo og deres intelligente firmakort automatiserer vi din udgiftshåndtering. Dette sikrer, at du slipper for tidskrævende papirarbejde og kan fokusere på det arbejde, der virkelig betyder noget.

Likvido

Vi sætter den manuelle debitorstyring på autopilot sammen med Likvido. Spar tid og få hurtigere betaling via automatisk debitorstyring. Automatisk bogføring af indbetalinger, automatiske påmindelser og integreret inkasso.

crediwire

Vores kunder fortjener mere end en periodebalance. Vi bruger Crediwire til at levere visuelle og forståelige rapporter til vores kunder. Hvis vi skal rådgive dig rigtigt, skal der være fælles forståelse.

Corpay

Vi sikre i samarbejde med Corpay, at vores kunder har muligheden for at skalere ved drastisk at reducere tiden brugt på trivielle økonomiopgaver såsom kontering og betaling. Corpay eliminerer manuel indtastning af data og igangsætter automatisk betaling og kontering af leverandørfakturaer, så snart de er godkendt.