Har du brug for en Revisor på Frederiksberg?

Mangler du en revisor eller en bogholder? Vi har i mere end 30 år hjulpet store som små virksomheder og selskaber med deres regnskab, inden for et væld af brancher.

Er det tid til en ny revisor?

Så kom forbi til en uforpligtende snak på vores kontor, vi giver kaffen.

Kontakt os i dag for et tilbud

Opgave

Firma form

9 + 1 =

Har du problemer med regnskabet, eller har du brug for at fokusere på andet end din økonomi? Revisionsfirmaet Gutfelt hjælper med alt inden for revision og økonomi på Frederiksberg.

For mange anparts- og aktieselskaber er det lovpligtigt at få foretaget revision hvert år. Mange foreninger har sågar indskrevet krav om revision i deres vedtægter.

Om Revisionsfirmaet Gutfelt A/S, din revisor på Frederiksberg

Vi fokuserer både på at have en professionel tilgang til revision, samtidig med at vi bibeholder et personligt kendskab til vores klienter. På denne måde kan vi opnå det optimale samarbejde, der heraf giver det bedste udbytte for alle parter.

I mere end 25 år har Revisionsfirmaet Gutfelt hjulpet virksomheder på Amager og i Storkøbenhavn. Vi er et revisionsfirma lokaliseret i Kastrup, hvorfra vi assisterer både små og store klienter med revision, bogholderi og økonomisk rådgivning. Ingen opgaver er for små eller for store til, at vi ser dem ubetydelige eller uoverskuelige.

 

Hvad siger vores klienter?

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser.

Vores ydelser

Hvis du har brug for en statsautoriseret eller registreret revisor på Frederiksberg, kan vi hjælpe dig. At gøre dit regnskab og din revision lettere er vores job, og derfor kan vi yde assistance på præcis den måde, du har brug for.

Det betyder også, at de fleste af vores ydelser både tilbydes som assistance, hvor I selv varetager noget af arbejdet, men også som fuld ydelse, hvor vi tager kontrol over hele arbejdet.

Vi yder blandt andet hjælp til:

  • Økonomisk Rådgivning
  • Bogholderi
  • Budgettering
  • Årsrapportering
  • Lønregnskaber
  • Regnskaber
  • Revision

Revision på Frederiksberg

Om I er en mindre virksomhed, et anpartsselskab eller et stort aktieselskab kan vi hjælpe jer med den revision, som i har brug for. Vi hjælper også alle typer foreninger.

Hos Revisionfirmaet Gutfelt A/S udfører vi både lovpligtig og vedtægtsbestemt revision. 

Blandt vores ydelser indenfor revision finder du blandt andet erklæringer på regnskaber, revisionserklæring til særlige situationer og meget andet. 

Vi har desuden erfaring inden for et væld af brancher, så vi kan hjælpe dig, hvad enten du er en online webshop, andelsboligforening, mindre industri-virksomhed eller en tandlægeklinik. Har du brug for en statsautoriseret eller registreret revisor på Frederiksberg, så kontakt os i dag.

Økonomisk rådgivning på Frederiksberg

Det er ikke altid, at vores klienter har brug for revision i praktisk forstand. Derfor tilbyder vi også økonomisk assistance i form af rådgivning, da vi ved, at vi besidder store faglige kompetencer inden for økonomi – dem deler vi med glæde ud af.

Vi tilbyder derfor rådgivning om blandt andet finansiering, budgettering, fusion og spaltning samt frasalg af aktiviteter.

Vil du vide, om vi kan assistere dig? Giv os gerne et kald, så kan vi tage en snak om det.

Bogholderi på Frederiksberg

Hvis vi varetager dit bogholderi kan du fokusere på den daglige drift i din virksomhed, i stedet for at bruge tid på løn, moms, bogføring og diverse indberetninger af disse. Så kan du bruge al din tid på vækst og drift i virksomheden.

Med mere end 25 års erfaring indenfor bogføring kan vores hold af eksperter sikre dig rettidig bogføring i høj professionel kvalitet.

Det hele starter med en uforpligtende samtale, og slutter med at du får tid til at fokusere på dine kerneydelser.